آشپزی

طرز تهیه خورش ونوشک

مواد لازم برای هر نفر :

گوشت قیمه مرغ یا گوساله 80 الی 100 گرم
ونوشک نصف لیوان
گوجه فرنگی 1 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن زیتون1 قاشق غذا خوری
پیاز1 عدد

طرز تهیه :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .

ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید .دو تصویر با گوشت مرغ و گوساله و ونوشک پاک شده و خوشه ای برایتان گذاشتم .

خورش ونوشک,درست کردن خورش ونوشک

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا