سالاد و ترشی

سالاد سبزیجات دیماس

سالاد سبزیجات دیماس

مواد لازم برای 4 نفر

  •  تخم‌مرغ آب‌پز: 2 عدد، ساطوری
  •  خیار قلمی: 2 عدد، نگینی
  •  كنسرو ماهی تن: 120 گرم
  •  شوید ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  •  آبلیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
  •  رنده پوست لیمو: یك قاشق چای‌خوری (اختیاری)
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1 – روغن كنسرو ماهی تن را گرفته و آن را با چنگال خرد كنید.

2 – در یك كاسه همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. سالاد را حداقل نیم‌ساعت با در بسته در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

نکات آشپزی

1 –  به جای روغن و آبلیمو می‌توانید از سس مایونز یا ماست خامه‌ای استفاده كنید.

2 –  اگر می‌خواهید سالاد را مانند عكس تزیین كنید، سر لیمو را با چاقو بریده و داخل آن را با چاقو پاره‌پاره كنید، سپس با قاشق مرباخوری داخل لیموترش را خالی كرده و گوشت آن را آب گرفته و در سالاد استفاده كنید.

منابع: برترین ها و چه نیوز

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا