سالاد و ترشی
سالاد سبزیجات دیماس
مواد لازم برای 4 نفر
- تخممرغ آبپز: 2 عدد، ساطوری
- خیار قلمی: 2 عدد، نگینی
- كنسرو ماهی تن: 120 گرم
- شوید ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیموی ترش: 3 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری (اختیاری)
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 – روغن كنسرو ماهی تن را گرفته و آن را با چنگال خرد كنید.
2 – در یك كاسه همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. سالاد را حداقل نیمساعت با در بسته در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
نکات آشپزی
1 – به جای روغن و آبلیمو میتوانید از سس مایونز یا ماست خامهای استفاده كنید.
2 – اگر میخواهید سالاد را مانند عكس تزیین كنید، سر لیمو را با چاقو بریده و داخل آن را با چاقو پارهپاره كنید، سپس با قاشق مرباخوری داخل لیموترش را خالی كرده و گوشت آن را آب گرفته و در سالاد استفاده كنید.
منابع: برترین ها و چه نیوز