آشپزی

طرز تهیه تورتیلای ذرت برای 4 نفر

تورتیلای ذرت ، یک غذای مکزیکی

طرز تهیه تورتیلای ذرت برای 4 نفر

تورتیلای ذرت

تورتیلای ذرت ، یک غذای مکزیکی

مواد لازم :

سیب زمینی           6 عدد

روغن مایع              200 گرم

پیاز متوسط              2 عدد

فلفل دلمه ای           1 عدد

گوجه فرنگی             2 عدد

ذرت                      100 گرم

قارچ                      100 گرم

جعفری خرد شده      100 گرم

تخم مرغ                   4 عدد

پنیر پیتزا                 500 گرم

نمک، زردچوبه،فلفل و آویشن   به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده و ورقه ورقه می کنیم. آنگاه ورقه های سیب زمینی را پس از شستن و خشک شدن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا طلایی شود. برای آنکه سیب زمینی ها خوشرنگ شوند؛ 2 دقیقه قبل از آنکه آن ها را از روی حرارت برداریم کمی زردچوبه به آن ها اضافه می کنیم. پیاز، گوجه فرنگی،قارچ و فلفل دلمه ای را را نیز ریز خرد کرده و به همراه ذرت آبپزشده و جعفری روی حرارت قرار می دهیم تا کمی تفت بخورد. تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود. سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا خودش را ببندد. سینی فر را چرب می کنیم و ابتدا در ردیف اول سیب زمینی ها را چیده و روی آن مایه ی پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و ذرت می ریزیم و روی آن یک لایه ی دیگر، سیب زمینی قرار می دهیم. سپس روی طبقه ی دوم سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را میریزیم و کمی آویشن پاشیده و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. آنگاه سینی فر را به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر پیتزا طلایی شود.

منبع: chehnews.ir

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا