آشپزی

پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت – معصومه افرازه: سعی کنید کمی تنوع به خرج دهید. حتما نیازی نیست پنه را با سس آلفردو درست کنید. در این مطلب پنه را با سس کدو حلوایی به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.

, پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه

1. سس كدو حلوايي را آماده كنيد .طعم  اين سس به خاطر كدوحلوايی كمي با سس هاي ديگر فرق مي كند  و به شيريني مي  زند ولي تركيب آن با گوشت و خامه هم خوشمزه است هم هيجان انگيز . 

2. بعد از اينكه سس  را آماده كرديد، 100 گرم راسته گوساله  را به صورت نوارهاي باريك خرد كنيد و در روغن اول تفت دهيد و بعد در تابه را بگذاريد تا  همراه با مقدار بسيار كمي آب بپزد.

3. در اين فاصله  نصف پيمانه قارچ خرد شده و يا ريز را هم در مقداري كره و آب ليموترش به سرعت تفت دهيد و كناري بگذاريد .

4. 100 گرم پاستا پنه آماده كنيد و در قابلمه اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد تا بپزد .  فقط توجه داشته باشيد كه پنه هاي موجود در بازار به لحاظ ضخامت متفاوت هستند . شما مي توانيد پنه مورد نظرتان را  براي اين پاستا استفاده كنيد.

5. بعد از اينكه پنه را   آب پز كرديد ،در ظرف مورد نظر بكشيد . سس كدو حلوايي را آماده كرد ه و قارچ و گوشت نواري  را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .

6. سس را روي پاستا بريزيد و در پايان يك قاشق غذاخوري پنير پارمسان را با مقداري  خامه  و كمي  پودر سير مخلوط كرده و روي   گوشت بريزيد.

7. دو عدد فلفل سبز را هم به صورت ريز خرد كنيد و روي غذا بريزيد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/297352/پنه-با-سس-كدوحلوايي-و-خامه-اضافه


بازدید: 35

شبکه های اجتماعی:


, پنه با سس کدوحلوایی و خامه اضافه

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

آسمان هاست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا