سالاد و ترشی

طرز تهیه انواع ترشی با گوجه فرنگی

,درست کردن ترشی با آب گوجه فرنگی,طرز تهیه سالاد مشهدی

ترشی های خوش طعم با گوجه فرنگی درست کنید

ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.

ترشی‌ گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی :
گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید.
آب را با نمک و سرکه بجوشانید.

پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید.
گوجه ترشی شما پس از 10 روز آماده می‌شود.
دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و شکل ظاهر آنها حفظ شود.

ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی

طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی :
گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.
سرکه را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.
تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.

همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است.

منبع : چهاردیواری جام جم

 

 

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا